Choď na obsah Choď na menu

Liverpool versloeg Arsenal: 4-0

De wedstrijd van het weekend in de Premier League vindt plaats op Anfield op zondagmiddag, Als Liverpool zetten Goedkope voetbalshirts voor Arsenal aan de slag legt. Liverpool vernederde Wenger's team 4-0 met doelpunten van Roberto Firmino met Liverpool shirt, Sadio Mané, Mohamed Salah en de plaatsvervanger Daniel Sturridge - en kon meer scoren in een eenzijdige wedstrijd.

Liverpool werd in de 15e minuut helemaal dominant en maakte een andere opening in de 15e minuut toen Dejan Lovren over een hoekschop kwam, maar het doel dat ze verdiend had, kwam twee minuten later op, toen Joe Gomez kon zoeken, met een kruis door Firmino.

Hoe erg was dit voor Arsenal? Het was een van de slechtste optredens ooit in Arsene Wenger's 21 jaar bij de club en hij erkende dat als hij mompelde over "alles ging verkeerd. ”