Choď na obsah Choď na menu

Late Lionel Messi magie redt een punt voor de Catalaanse reuzen

Lionel Messi is een prachtig 90e minuut vrije trap verdiende Barcelona een 1-1 gelijkspel met Villarreal in een zondagavond thriller.

Nicola Sansone's doel leek te hebben gewonnen voor de gastheren tot Messi, die net als zijn team had ruim onder-par geweest, geborgen een punt voor de bezoekers, hoewel het nog steeds laat ze vijf punten achter leiders van Real Madrid, na een wedstrijd meer gespeeld.

De eerste helft werd een eind-tot-eind relatie met kansen voor beide partijen, Neymar missen de beste twee. Villarreal maakte de Catalanen te betalen in het begin van de tweede periode toen Lucas Digne gaf de bal weg en de gastheren brak downfield op snelheid, met Pato snijden de verdediging open en Sansone afwerking netjes. Barcelona aangedrongen op een equalizer, geen sanctie gegeven wanneer Bruno duidelijk de bal behandeld in het vak, voordat Lionel Messi krulde een staking van de post van 20 yards.

De scheidsrechter niet toekennen Villarreal een penalty toen Javier Mascherano behandeld het aan de andere kant ook niet, en een ander Barcelona schreeuw voor hetzelfde strafbare feit ging te genegeerd.