Choď na obsah Choď na menu

Arsenal ster Mesut Özil is van een andere planeet, zegt Charlie Nicholas

Arsenal grote Charlie Nicholas heeft zijn zegje over Mesut Özil had na de middenvelder ongelooflijke wedstrijd-winnende doelpunt tegen Ludogorets in de Champions League op dinsdagavond. The Gunners voltooide een epische comeback nadat ze met 2-0 naar beneden om te winnen 3-2 weg in Bulgarije, met Granit Xhaka, Olivier Giroud en Özil het vinden van het net op een nervy avond voor kant Arsene Wenger.

Özil, die vijf doelpunten in zijn laatste vijf wedstrijden heeft gescoord, stal de krantenkoppen met een stukje solo schittering te winnen van de groep een vaste waarde in de 87e minuut. In de nasleep van de overwinning, Nicholas vertelde Sky Sports: "Özil was net andere klasse.

Mesut Özil heeft hulde gebracht aan zijn schitterende solo doel met een bericht naar Arsenal fans na de 3-2 overwinning op Ludogorets.The Gunners leek op koers om op het ontvangende einde van een grote verrassing in Sofia als ze na achter daalde met twee doelpunten slechts 15 minuten. Granit Xhaka en Olivier Giroud zet Arsene Wenger's mannen niveau van voor de pauze, maar de klasse Ozil in de 87e minuut was nodig om een ​​belangrijke drie punten veilig te stellen.

Nadat de bal chippen over de keeper, Özil dan dribbelde langs twee verdedigers Ludogorets voordat de bal cooly steken in het net. En Özil kon niet weerstaan ​​met behulp van de klassieke cliche 'het is nog niet voorbij totdat het voorbij is' na de 3-2 zege ...