Choď na obsah Choď na menu

Giroud's 100ste doelpunten voor Arsenal

2017-18 seizoen UEFA Cup H groep tweede ronde op donderdag, Arsenal weg leid 4-2 overwinning over Borisov, maakte de European Cup twee rechte overwinningen. Een brace van Theo Walcott die Arsenal shirt draagt, hielp Arsenal beter van BATE Borisov in Wit-Rusland en vestigde zich bovenaan Groep H in de Europa League. Olivier Giroud scoorde zijn 100ste doel voor Arsenal toen de Gunners BATE Borisov versloeg.

De Gunners dragen Goedkope voetbalshirts racen in een drie-doelpunten eerste helft voorsprong, met dank aan Walcott's doelen en een Rob Holding-tap-in. Ze werden teruggebogen, eerst door Mirko Ivanić, en daarna Mikhail Gordeichuk in de tweede helft na een Olivier Giroud-straf.

Walcott verspil een kans om een hattrick te scoren, en kies voor glorie in plaats van in Wilshere te spelen. Het doelpunt viel aan de andere kant van het veld, waar Hardzeichuk gebruik maakte van een slordige verdediging. De stand is 4-2.